ANAI – agentie imobiliara Bucuresti

Deși la prima vedere poate părea oarecum ostentativ, ANAI este o agentie imobiliara din Bucuresti care practică cu succes servicii de administrare imobiliară. Deși a fost lansată în urmă cu nici 6 luni, aceasta administrează în acest moment 6 hoteluri și 48 apartamente situate ultracentral, în București, apartamentele fiind și ele închiriate în regim hotelier.

Axată în principal pe domeniul „regim hotelier”, agenția a demarat în forță un plan de integrare în plan național, fiind pregătită să ofere servicii de top în special în orașele turistice precum Brașov, Sibiu, Timișoara, Cluj, Oradea, Arad, Iași, Bacău, Botosani, Constanta, Mamaia, Predeal etc.

Dar asta nu e tot. Pentru ca proprietarii să poată închiria în regim hotelier, proprietatea respectivă trebuie să arate într-un anume fel. Bun, se poate închiria și așa, dar, pentru a asigura un flux constant de clienți și rating-uri excelente pe site-urile de închirieri gen airbnb, booking.com, proprietatea trebuie adusă la un anumit standard. De aceea, ANAI oferă și servicii de design interior, serviciu prin care transformă un apartament absolut banal într-o locație de vis. Și asta cu costuri minime.

Administrarea proprietății reprezintă o sarcină și o răspundere deosebită în fața proprietarului dar și a clientului deopotrivă. Un property management defectuos va face ca în timp, proprietatea să scadă considerabil în ochii clientului, primind recenzii negative. Din acel moment, cu greu își va putea reveni. Alegând din start serviciile ANAI veți fi asigurați în totalitate de servicii ireproșabile la un preț corect.

Dintre cele peste 2000 de agentii imobiliare Bucuresti ANAI este cea care reunește cei mai buni agenți imobiliari din piață din toată țara, prin acordarea de licențe. Acestea pot fi accesate prin programul ANAI de licențiere, nefiind purtătoare de taxe de intrare, redevențe sau altceva. Prețul lunar este de 100 Eur, în care este inclus tot programul de inițiere, dezvoltare, instruire, publicarea anunțurilor în propriile portaluri aparținând ANAI, precum și în site-ul ANAI, suport total în derularea si managementul tranzacțiilor imobiliare.

Indiferent de natura serviciului dorit, fie că doriți să vindeți, să cumpărați sau să închiriați un imobil, administrarea de chirii, administrarea unui mini hotel, a unui apartament, a unei case sau chiar a unei garsoniere, ANAI este aici pentru a vă ajuta.

Recommended For You