Basta.ro – anunțuri gratuite imobiliare

anunturi imobiliare

Acum 2 zile a fost lansat în versiunea oficială site-ul de anunțuri gratuite Basta.ro, site care se numește așa pentru că reprezintă alternativa la marile site-uri și portaluri de anunțuri generale și imobiliare cu plată. Gata! Ajunge! Adică… Basta!

Site-ul a fost vizitat și testat și de către noi, prilej cu care am constatat că funcționează perfect, e chiar gratuit, poți publica câte anunțuri dorești fără plată, iar anunțul nu expiră niciodată, deci nu trebuie să intri să-l publici din nou în cazul în care nu s-a făcut vânzarea sau închirierea. Sunt acolo și niște opțiuni de promovare a anunțului, la prețuri absolut decente. Tu, ca și proprietar sau agenție imobiliară ai control deplin asupra lui, inclusiv dreputul de a-l modifica, dezactiva sau șterge.

Ce e și mai interesant este că poți adăuga gratuit anunțuri imobiliare fără inregistrare și fără să-ți faci cont! Ei da, iată că și la noi se poate!

Am discutat și cu proprietarii site-ului, bineînțeles, prilej cu care am aflat că au așteptat aproape 3 ani doar pentru numele de domeniu Basta.ro. „Domeniul era cumpărat de altcineva și redevenea liber abia peste 3 ani, însă nu ne-am speriat de acest lucru. Am știut că într-o zi va fi al nostru, iar varianta cumpărării unui alt nume de domeniu nici nu intra în discuție. Basta am vrut și Basta!”

Despre sumele investite în site nu au dorit să discute însă se vehiculează o sumă impresionantă. La întrebarea noastră dacă anunțul este gratuit și doar promovarea – pentru cine vrea – este de 7 lei pentru o săptămână, cum vor amortiza investiția, răspunsul a fost „Nu am făcut acest site pentru a câștiga rapid bani. Dacă vom câștiga o cotă de piață semnificativă iar în 8 sau 10 ani vom amortiza în mare măsură investiția inițială, pentru noi e suficient. Iar nu numai opțiunile de promovare aduc ceva bănuți ci și opțiunile de reclamă pe care le avem. Este un site românesc și am dorit să arătăm că și la noi se poate.”

Vă invităm să testați site-ul, garantăm o experiență deosebită, mai ales că la dezvoltarea acestuia au contribuit mai mulți programatori din România și Moldova dar și SEO-iști de renume din țară.

Recommended For You