Hirsh Romania – strategie de 5 stele la 180 de grade

hirsh-agentii-imobiliare

HIRSH reprezintă un sistem de vânzări în domeniul imobiliar. Conform datelor puse la dispoziție de HIRSH International, acesta a luat ființă în anul 2003, iar din anul 2005 este prezent și în România. Sistemul, prezentat sub formă de franciză imobiliară, a fost gândit ca un cumul de factori asociați domeniului, în care aportul decisiv la finalizarea tranzacției îl aduce agentul imobiliar HIRSH, grație acestui sistem, care, odată aplicat și respectat, face ca agenția sau agentul respectiv să obțină rezultate maxime în cel mai scurt timp. Din anul 2003 și până astăzi au fost deschise nu mai puțin de 600 de agenții imobiliare HIRSH, în 4 țări.

Sistemul de care vorbim aici a suferit mai multe transformări în timp. „Astfel, odată cu criza financiară mondială din 2008 – 2009 acesta a fost pentru prima oară ajustat de așa natură încât în viitor, chiar dacă o nouă criză financiară va apărea, agențiile HIRSH vor ști cum să acționeze astfel încât să își reducă pierderile la minim, să se folosească de acele împrejurări în avantajul lor și chiar să vândă în plină criză” spune reprezentantul master-francizei pe România, Remus Marinate. „Dar asta nu înseamnă că asteptăm o nouă criză pentru a vedea dacă sistemul funcționează sau nu. Îl adaptăm continuu, dealtfel chiar acest lucru face ca franciza HIRSH să se deosebească de altele, fiecare țară în care HIRSH este activă are dreptul de a adapta metodele și regulile sistemului la specificul imobiliar al țării respective, bineînțeles, cu sprijinul și sub coordonarea directă a HIRSH International.”

Astăzi, în România franciza HIRSH funcționează în București, având ca obiectiv principal extinderea rețelei de agenții imobiliare HIRSH la un număr de 30 până la sfârsitul anului 2020. „Observ un număr foarte mare de agenții imobiliare „individuale” să le spunem, agenții care funcționează cu un număr foarte mic de agenți, de multe ori chiar proprietarul agenției fiind singurul agent. Este evident că o astfel de agenție nu va putea rezista în piață mult timp. În schimb, intrând în reteaua HIRSH, va avea șansa de a-și mări echipa rapid, va avea șansa de a face parte dintr-un sistem verificat, orientat către vânzări, își va putea valorifica la maximum potențialul și cunoștințele. Dar, da, chiar și agentiile de mărime medie sau mare ni se pot alătura, suntem aici pentru toți. Și cum agenții HIRSH din România colaborează între ei și chiar cu agențiile HIRSH din alte țări, nu văd de ce nu am maximiza șansele de reușită ale tuturor celor care ni se alătură.”

Costurile intrării în sistem sunt astăzi reduse la minim. Dacă în trecut prețul deschiderii unei filiale HIRSH ajungea în total și la 40.000 Eur, astăzi același lucru se poate face la maxim 10.000 Eur, din care suma de 5.000 Eur reprezintă taxa de intrare în sistem. „Taxa este astăzi redusă, dar doar pentru primele 5 francize. Începând cu cea de-a 6-a franciză, taxa va fi readusă la costul inițial. În București acordăm licențe pe zone, iar în restul țării pe orașe, astfel încât cel ce achiziționează franciza pentru un oraș o poate redistribui mai departe pe zone de interes. Astfel se pot crea noi locuri de muncă, noi agenții sub umbrela HIRSH și tot astfel putem contribui la creșterea standardului profesional al agentului imobiliar, HIRSH fiind un adept al reprezentării exclusive” spune Remus Marinate.

„Un sfat? Alegeți să lucrați cu profesioniști, întotdeauna!”


Vrei să publici un comunicat care să ajungă direct la țintă?

Recommended For You