House Hunters – singura agentie imobiliara din Bucuresti cu taxa fixa

HOUSE HUNTERS Vanatorii De Case este un serviciu de agentie imobiliara cu sediul la Bucuresti. Este singura agentie imobiliara care practica taxa fixa de 1,5% pentru vanzator si comision ZERO pentru cumparator!

imobiliare
HOUSE HUNTERS Vanatorii De Case

Desigur, comisionul Zero devine valid doar de la o anumita suma in sus. Dar chiar si asa, serviciul este unul deosebit de tentant avand in vedere si celelalte servicii aditionale pe care le ofera vanzatorilor, si anume:

  1. Vânzare rapidă. Prin secțiunea „Devino vânător de recompense” agenția recompensează pe oricine care aduce un cumpărător sau o proprietate de vanzare. Dacă aduce un cumpărător, persoana în cauză este recompensată imediat ce vânzarea a fost efectuată, astfel timpul de vânzare este unul foarte scurt. În anul 2021 au fost 57 de persoane care adus un cumpărător agenției, acestea fiind recompensate cu suma totală de 46500 Eur.
  2. Timpul petrecut cu cercetarea ofertelor – dacă ești cumpărător – se scurtează iarăși foarte mult, agenția vânând cele mai bune oferte pentru tine. Aceeași secțiune remunerează și persoana care aduce o proprietate de vânzare agenției, astfel multe dintre ofertele agenției fiind unice, adica le poți găsi doar la agenția HOUSE HUNTERS.

Constatăm astfel că, în timp, agenția și-a creat propria piață imobiliară, lăsând listarea proprietăților pe marile siteuri de imobiliare pe locul 2 sau chiar 3 sau chiar pe ultimul loc. „Nu are rost să mai listăm proprietăți în alte locuri, foarte mulți oameni accesează site-ul nostru pentru oferte imobiliare, știind că pot primi bani în orice moment. Nu depindem de nici un portal de anunțuri ca să ne facem treaba iar mulți agenți imobiliari au înțeles sistemul și au venit să lucreze cu noi”.

„Mai mult, comisioanele câstigate de aceștia depășesc cele mai optimiste așteptări ale lor, datorită sistemului win-win creat de noi” spun reprezentanții agenției.

Prezenți acum în sectoarele 1 și 2 din Bucuresti, Vânătorii doresc să intre cât mai rapid în celelalte sectoare ale Capitalei, fiind vizate pentru început cartierele Titan, Militari și Drumul Taberei. Cei care doresc să lucreze în imobiliare și locuiesc în aceste cartiere pot suna la agenție pentru a începe o carieră imobiliară importantă.

https://www.HouseHunters.ro

Recommended For You