Imobiliare PRO pentru companii

Am lansat imobiliarePro.ro inițial în 2008, ca simplu site de anunțuri imobiliare. Apoi ne-am dat seama că în marea piață imobiliară sunt suficiente site-uri de anunțuri imobiliare, unele mai noi, altele vechi, cu multe sute de anunțuri, poate chiar mii, atât de la agenții cât și de la proprietari.

Dar… de câte ori nu ați văzut anunțul proprietarului poziționat imediat sub cel postat de agenție? Adică din cei doi, am alege fix… agenția? Nu, clar, toată lumea îl va alege pe proprietar! Ceea ce nu e întotdeauna rău, însă agenția va rămâne cu banii dați și fără a mai avea ce vinde.

imobiliare PRO

Astfel, regândit, astăzi imobiliarePRO a fost repoziționat în piață ca portal de anunțuri imobiliare exclusive, deci doar pentru PROfesioniștii care lucrează în regim de reprezentare exclusivă. De ce? Pentru că toți clienții agenției respective vor percepe agenția ca fiind o agenție imobiliară PROfesionistă, așa cum si trebuie să fie. Iar anunțurile proprietarilor, ale dezvoltatorilor sau constructorilor de ansambluri rezidentiale nu sunt permise în portal. Singurii care pot publica sunt PROfesioniștii.

Desigur, agențiile imobiliare se împart în mai multe categorii, au adoptat stiluri de lucru diferite, cu concepții diferite, sunt axate pe domenii imobiliare diferite. ImobiliarePRO nu dorește decât să devină liantul acestora, veriga lipsă din vechiul lanț. Pentru că până la urmă toți PROfesioniștii doresc un singur lucru: tranzacții.


Vrei să publici un comunicat care să ajungă direct la țintă? Trimite un mesaj pe pagina „Contact”!

Recommended For You