REUS International – noi reguli pentru agenții

Din ianuarie 2018 se tot aude de o formațiune imobiliară cu origini Canadiene care ar pune bazele unui nou concept de real estate, în care toți agenții imobiliari cu experiență sunt reuniți sub același nume, pentru a oferi cele mai bune servicii imobiliare care au existat vreodată.

Real Estate United Specialists este denumirea oficială și au ajuns atât de departe într-un timp atât de scurt încât ne întrebăm „bun, dar noi unde eram în timpul ăsta???” Ideea tare este că ei adună specialiști imobiliari din toate țările acestei lumi, agenți independenți și agenții imobiliare laolaltă, cu scopul de a oferi servicii corecte la un preț accesibil. Problema nu este că nu ar fi un preț accesibil în acest moment ci faptul că din ce în ce mai multe agenții imobiliare de pe glob angajează agenți imobiliari care nu au nici măcar o oră de practică imobiliară la activ.

Ce spuneți de asta??? Cam ca în România… Dar. Pentru a unifica real estate-ul de la noi, pentru că funcționează pe țări și zone geografice, a fost ales un agent care este familiarizat cu ideea de franciză dar mai ales cu ideea de internațional, și anume dl. Remus Marinate, care conduce deja de aproape 2 ani operațiunile HIRSH în România.

La întrebarea noastră dacă REUS este o opțiune în acest moment pentru România, acesta a răspuns:

„Nu numai că este o opțiune, dar este cea mai bună opțiune din ultimii 30 de ani! Și am să argumentez acest lucru. Specialiștii imobiliari în România sunt puțini; aceștia pot fi numărați pe degete! Bun, pot fi 10 sau 20, chiar 30, dar cam atât. Bineînțeles, fiecare se consideră specialist în felul său. Îmi amintesc că, în urmă cu 1 an, am fost sunat de o agentă „de carieră” după spusele ei, care mă apostrofa că actele unei proprietăți ar trebui refăcute pentru că numai așa se va putea vinde. Evident că nu așa stăteau lucrurile, de-asta am și dorit să o menționez aici. După câteva telefoane pe care le-a dat și alte câteva notițe notate, a revenit la normal.

Exact asta face diferența între un agent specialist și un agent … de carieră. Duduie, sunt N+1 chestiuni pe care nu le cunoști! Atunci, consideri că ai dreptul să te numești Specialist imobiliar și să faci parte dintr-o asociație profesională??? Sincer, eu cred că nu.

Acesta a fost punctul culminant și determinant în care am luat decizia să aduc în România REUS. Pentru că zi de zi suntem supuși unor chestiuni cărora personal nu știu cum le putem face față, unor dezinformări crase, unor situații penibile duse în absurd, efectiv…

Dar, totul a fost „pe banii mei și pe muzica mea” cum spune un cunoscut șlagăr. Așa că, duduie, te avertizez: de-acum înainte va fi „pe banii tăi și pe muzica mea!”.

Dar, ca să raspund, REUS este de departe cea mai bună opțiune pentru piața imobiliară mondială. Reunește toți specialiștii din domeniu, ce Dumnezeu…

Recommended For You