Vinde Singur – Portal creat pentru proprietari

Cum să vinzi singur o proprietate?

VindeSingur.ro – portal creat pentru ca proprietarii să poată vinde direct proprietatea către cumpărător, fără intervenția vreunui intermediar.

Așa sună cel mai ambițios proiect de vânzare a proprietăților creat de o echipă de programatori români. Acestia au declarat pentru comunicate-imobiliare.ro că nu au nimic împotriva agențiilor imobiliare ci vor doar să îi ajute pe cei care nu doresc să apeleze la o agenție imobiliară, din varii motive.

„În vindesingur.ro chiar și agenții imobiliari pot publica anunțuri, dar doar cu condiția ca respectiva proprietate să se afle în reprezentare exclusivă a agentului și anunțul să fie publicat cu bifa „Comision Zero”. Asta pentru că dorim ca cei care vor să cumpere o proprietate direct de la proprietar să și găsească ceea ce își doresc și asta făra a plăti comision” spun dezvoltatorii site-ului.

Despre prețurile de publicare și promovarea a anunțurilor au declarat că vor fi modice sau în orice caz sub prețurile site-urilor concurente.

Site-ul este lansat de curând, asta în timp ce alte zeci poate de site-uri care promovează vânzările directe „fara comision”, „direct proprietar”, fara agentie” etc și-au menținut cotele de piață dobândite în anii anteriori, fără a înregistra însă o creștere semnificativă.

Recommended For You